ACNE BEHANDELING  €50,00

Ca: 45 min

Huidanalyse, reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, masker, dagverzorging.

 

COMPLETE BEHANDELING  €66,-

Ca 75 min

Complete behandeling afgestemd op uw huidtype: huidanalyse, reiniging, peeling, reinigend masker, verwijderen onzuiverheden, evt. epileren, serum, massage, masker, dagverzorging.

 

SOIN MILLE € 130,-

Ca 75 min
Pure luxe voor de huid! Een combinatie van ultieme verzorging, zintuigelijke beleving en volledige anti-aging verzorging. Het unieke TopC complex van witte truffel, 24-karaats goud, peptiden en cel-activator geeft de huid stevigheid, vermindert rimpels, hydrateert, regenereert, voedt en zorgt voor een gladde elastische huid en vitale uitstraling.

 

SOIN MASQUE MODELANT  €115,--

Ca: 75 min

De klassieker van MARIA GALLAND, is gebaseerd op een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker. Het zorgt niet alleen voor een spectaculair lifting-effect, maar behandelt ook de verschillende problemen van elke afzonderlijke huidzone. De huid wordt verstevigd en krachtig, de teint straalt en de huid ziet er jaren jonger uit. 
 

SOIN LIFT EXPERT  €85,-

Ca: 75 min

 

Deze intensieve verstevigende behandeling zorgt voor een direct voelbaar en zichtbaar resultaat. De diep werkende bindweefselmassage zorgt ervoor dat de huid gevitaliseerd en verstevigd wordt. De gelaatscontouren worden strakker, alsof deze gelift zijn. Het huidprofiel ziet er jonger steviger en stralender uit.

 

SOIN HYDRA GLOBAL  €80,-
Ca:  75 min

Een ware dorstlesser voor de huid. Deze behandeling is geschikt voor alle leeftijden en elk huidtype. De behandeling geeft direct nieuwe frisheid en souplesse voor de vochtarme huid. Het intensieve peel-off masker in combinatie met de Ultim Boost geeft een diepgaande intensieve vochtverzorging. 

 

SOIN LUMIN'ECLAT €80,-

Ca: 75 min

Deze behandeling is speciaal voor de klant met een hectische bruisende levensstijl. De behandeling pakt de eerste tekenen van huidveroudering aan en geeft onmiddellijk een frisse glow en zijdezacht huidgevoel. De huid ziet er fris, stralend, glad en uitgerust uit. 

 

MASQUE MODELANT YEUX  €27,50 tijdens een behandeling (€30,00 apart)

Ca: 30 min

De oplossing voor al uw problemen rondom de kwetsbare oogzone.  De tere oogpartij wordt verzorgd en glad gemaakt. Lijntjes en rimpeltjes worden  zichtbaar minder. Sporen van stress en vermoeidheid zoals zwellingen en kringen verdwijnen.

De oogpartij ziet er stralend jeugdig en fris uit!