Boek in november, december en januari drie keer de vernieuwde "Méthode Mosaïque Modelante"en maak gebruik van deze gweldige actie!

 

Ontvang bij drie behandelingen één van de hiernaast genoemde producten. 

 

 

 

 

Set met 61 Lait Démaquillant & 64 Lotion 

 

De onmisbare XXL Cleansing Set met 61 Lait Démaquillant & 64 Lotion Soyeuse is nu verkrijgbaar bij Schoonheidssalon PUUR! 

Wees er snel bij want op=op

(Actie is geldig voor vaste klanten of in combinatie met het boeken van een complete gezichtsbehandeling)

PROMODAG 11 april 2016

 

Maak kennis met Schoonheidssalon Puur en het merk

Maria Galland. Maak een afspraak voor de promodag op maandag 11 april a.s.

 

Er is deze hele dag een promotrice van Maria Galland aanwezig, zij voert ook de behandeling bij u uit.

Het Masque Modelant staat deze dag centraal. Het dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineraalmasker dat zichzelf al miljoenen keren heeft bewezen!!!

U ontvangt deze behandeling dan voor een introductieprijs van €35,- i.p.v normaal €65,- 

 

Ook krijgt u bij een afname van 3 of meer huidverzorgingsproducten 20% korting op de producten (m.u.v. reiniging/ scrub en zonproducten) .

Er staat deze dag een lekker hapje, drankje en goodiebag voor u klaar!

 

Aarzel dus niet en maak tijdig een afspraak voor deze leuke dag. Er zijn een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij!!!

Schoonheidssalon PUUR! FACEBOOK ACTIE


 

Schoonheidssalon PUUR! viert deze maand haar eerste verjaardag!  Graag wil ik al mijn klanten bedanken voor het vertrouwen in mijn salon. Mede dankzij jullie was het eerste jaar een succes. Ik hoop jullie het komende jaar weer te mogen verwelkomen.


Wie jarig is trakteert, dus;
Like mijn pagina en deel dit bericht. Onder alle likers/ delers verloot ik op oudjaarsdag een heerlijke gezichtsbehandeling.


 

Nieuw: Soin Cocon


Bij deze behandeling draait alles om wellness en ontspanning. Bijzonder is dat in elke fase van de behandeling weldadige massages worden uitgevoerd, die de gelaatstrekken ontspannen, de huid glad maken en het bindweefsel stimuleren.

De reiniging, de ampullen met geconcentreerde werkstoffen, een gezichtsmasker en een fantastisch zacht schuimmasker – dat het gezicht als een cocon omhult – verzorgen de huid met zeer geconcentreerde werkstoffen, zodat ze gezond en vitaal straalt met een dosis nieuwe energie en spankracht.

Reserveer hem nu.De eerste zonnenstralen hebben zich weer laten zien. Heerlijk, maar denk eraan uw huid goed te beschermen!


Nu ook verkrijgbaar; de zonnelijn van Maria Galland.


14 februari… Valentijnsdag!


Verras jouw Valentijn met een prachtig product van MARIA GALLAND of met een heerlijke behandeling van Schoonheidssalon Puur! en laat hem of haar het gevoel van pure weldaad ervaren…Vanaf 1 december open ik mijn schoonheidssalon, Schoonheidssalon PUUR!

 

Vanaf nu is het mogelijk afspraken te plannen via telefoonnummer 0165-325545 of via het contact formulier op deze nieuwe website.


Hopelijk tot ziens!

 

Hanneke van Deursen