COMPACTE BEHANDELING  €39,-

Ca: 45 min

Huidanalyse, reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, masker, dagverzorging.

 

COMPLETE BEHANDELING  €60,-

Ca 75 min

Complete behandeling afgestemd op uw huidtype: huidanalyse, reiniging, peeling, reinigend masker, verwijderen onzuiverheden, evt. epileren, serum, massage, masker, dagverzorging.

 

SOIN MASQUE MODELANT  €85,-

Ca: 90 min

De klassieker van MARIA GALLAND, is gebaseerd op een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker. Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftingeffect, maar behandelt ook de verschillende problemen van elke afzonderlijke huidzone. De huid wordt verstevigd en krachtig, de teint straalt en de huid ziet er jaren jonger uit. 
 

SOIN THALASSO VISAGE  €69,-
Ca:  75 min

De powerkuur uit de zee. Het verkoelende algenmasker ontslakt de huid, en zorgt voor een hooggeconcentreerde, lang aanhoudende toevoer van vocht. Microalgen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestresste huid..

 De huid is steviger en optimaal voorzien van vocht. Alle sporen van vermoeidheid worden weggenomen – de perfecte korte vakantie voor de huid!

 

SOIN COCON €69,-

Ca: 90 min

 

Bij deze behandeling draait alles om wellness en ontspanning. Bijzonder is dat in elke fase van de behandeling weldadige massages worden uitgevoerd, die de gelaatstrekken ontspannen, de huid glad maken en het bindweefsel stimuleren.

 

De reiniging, de ampullen met geconcentreerde werkstoffen, een gezichtsmasker en een fantastisch zacht schuimmasker – dat het gezicht als een cocon omhult – verzorgen de huid met zeer geconcentreerde werkstoffen, zodat ze gezond en vitaal straalt met een dosis nieuwe energie en spankracht.

 

SOIN PROFILIFT  €75,-

Ca: 90 min

Deze intensieve verstevigende behandeling zorgt voor een direct voelbaar en zichtbaar resultaat. De diep werkende bindweefselmassage zorgt ervoor dat de huid gevitaliseerd en verstevigd wordt. De gelaatscontouren worden strakker, alsof deze gelift zijn. Het huidprofiel ziet er jonger steviger en stralender uit.

 

Soin Dermatologique Impuretes  €70,-

Ca: 90 min

De behandeling voor een vette huid die vaal is, makkelijk glimpt, grove poriën en verstoppingen heeft.

De producten in deze behandeling zijn vrij van parabenen, parafine en synthetische kleur- en geurstoffen. De behandeling is gericht op vermindering van de talgproductie, openen van de verstopte talgfollikel en bestrijden van huidbactieriën. Daarbij kalmeert deze behandeling de rode en vaak gevoelige huid. 

De pielings waarmee wordt gewerkt zijn op basis van glycolzuur en fruitzuren. Deze verwijderen de afgestorven hoorncellen en zorgen voor en fijner gladder huidbeeld. 

 

MASQUE MODELANT YEUX  €25,- tijdens een behandeling (€30,- apart)

Ca: 30 min

De oplossing voor al uw problemen rondom de kwetsbare oogzone.  De tere oogpartij wordt verzorgd en glad gemaakt. Lijntjes en rimpeltjes worden  zichtbaar minder. Sporen van stress en vermoeidheid zoals zwellingen en kringen verdwijnen.

De oogpartij ziet er stralend jeugdig en fris uit!