Graag wil ik mezelf voorstellen. Mijn naam is Hanneke van Deursen. In juni 2006 heb ik mijn opleiding schoonheidsverzorging met succes afgerond. Aansluitend heb ik ook mijn visagie diploma behaald.

Nadat ik in verschillende salons veel ervaring heb opgedaan, heb ik in 2014 de stap gemaakt om voor mezelf te beginnen. Op deze manier kan ik al mijn ervaring en kennis bundelen en een salon opzetten die volledig aansluit bij mij als persoon. Persoonlijke benadering, kwaliteit en vakkundigheid zijn de basis van mijn salon.

 

Ik vind het belangrijk dat een schoonheidsbehandeling voor iedereen toegankelijk is en dat iedereen een moment van rust en ontspanning verdient. Samen met u bekijk ik wat uw persoonlijke wensen zijn en waar uw huid op dat moment behoefte aan heeft. Op deze manier probeer ik uw huid in optimale conditie te krijgen.

 

 

In mijn salon werk ik met de huidverzorging van Maria Galland. Een prachtig merk met verschillende specifieke salonbehandelingen waarmee ik geweldige resultaten kan bereiken, aangepast op elk huidtype. De make-up waarmee ik werk is van Malu Wilz. Een minerale make-up wat dus echt een aanvulling is op uw dagelijkse huidverzorging.